Šiloturist/ Šilo & Baška

1 2 3 4 5 6 7 8

Upoznajte floru i faunu Jadraskog mora


Razgled akvarija u Baški uz upoznavanjem riba, školjki i puževa Jadrana, kraći tečaj ronjenja u Šilu, zaron na dubinu do 10 metara uz stručnog vodiča i instruktora  ronjenja, uživanje u ronjenju i upoznavanje podmorskog staništa riba.

Jadransko more bogato je biljnim i životinjskim svijetom. Ovaj aranžman omogućuje svakom izletniku da upozna čari Jadranskog podmorja, uz pratnju stručnog vodiča i ronioca. Svakom izletniku pruža se prilika da kroz razgled akvarija sa Jadranskim ribama upozna uz pomoć stručnog vodiča pojedinačno vrste riba, kao i tajne o pojedinim ribama za koje još niste čuli. Nakon posjete akvariju, obavlja se kraći tečaj ronjenja, nakon kojeg je svaki izletnik spreman zaroniti sa bocama za ronjenje na dubinu do 10 metara i uživati u razgledu riba pod morem. Prilikom boravka pod morem svakog izletnika čeka veliko iznenađenje. Svaki izletnik koji jednom proba ovaj izlet htjeti će se ponovno vratiti i otkrivati nove pozicije sa nekim drugim morskim ribama.

Raspored sadržaja/aktivnosti izleta, ture, odnosno paket aranžmana i drugi podaci o organizaciji

Aranžđman je moguće organizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća:

1. dan: dolazak u Bašku ili Šilo, večera u konobi sa domaćim specijalitetima, noćenje.
2. dan: u jutarnjim satima razgled akvarija uz stručno vodstvo, popodne teoretsko upoznavanje sa ronjenjem.
3. dan: odlazak na poziciju za ronjenje i zaron sa instruktorom ronjenja. Paket aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 20 osoba. 

Izlet  se može produžiti do 7 dana, stime što se svaki dan može roniti na drugim pozicijama. Smještaj je moguć u hotelima ili apartmanima, a prijevoz u našem ili vlastitom aranžmanu. vođenje je moguće na hrvatskom, njemačkom, engleskom i talijanskom jeziku. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući, što znači ovisno o veličini grupe može se prilagoditi kompletan program.