Šiloturist/ Šilo & Baška

1 2 3 4 5 6 7 8

Ronilačke atrakcije podmorja otoka Krka


Nakon dolaska u šilo i smještaja, rješava se dozvola za ronjenje i ovisno o iskustvu ronioca dogovaraju se pozicije za ronjenje. Na sve pozicije odlazi se organizirano brodom uz pratnju instruktora voditelja ronjenja.


Dio podmorja između kopna i otoka Krka, izuzetno je atraktivan za ronjenje. Ovaj aranžman omogućuje svakom roniocu da upozna različite pozicije ronjenja, uz pratnju stručnog vodiča i ronioca. Svakom roniocu koji je prošao osnovni tečaj ronjenja pruža se prilika upoznati različite atraktivne pozicije za uron na dubinama od 20 do 30 metara. Na potezu od Šila do Vrbnika, nalazi se više superatraktivnih pozicija za ronjenje, od kojih je najpoznatija potopljeni grčki brod "Peltastis". Mi vam možemo organizirati kompletan paket aranžman sa smještajem u hotelskim sobama ili apartmanima, sa prijevozom brodom do svih pozicija i organizaciju ronjenja na svim pozicijama, te najmom kompletne opreme za ronjenje, ili samo punjenja boca. Ovo je prilika za svakog ronioca ili grupu ronioca da na jednom mjestu dobiju kompletnu logistiku od smještaja, dozvola za ronjenje, opreme za ronjenje, prijevoza do pozicija  za ronjenje uz pratnju instruktora. To je ono o čemu svaki pravi ronilac sanja. Raspored sadržaja/aktivnosti izleta, ture, odnosno paket aranžmana i drugi podaci o organizaciji

Aranžman je moguće organizirati u trajanju od 1 do 7 i više dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća:

1. dan: dolazak u  Šilo, odlazak u ronilački centar na dogovor oko itinerara za ronjenje.
2. dan: u jutarnjim satima odlazak brodom do pozicije za ronjenje "katedrala" nakon prvog urona odlazak u Vrbnik na ručak,  nakon ručka odlazak i uron na drugoj poziciji "Plovanov stol", povratak u Šilo. 
3. dan: u jutarnjim satima prijevoz brodom do pozicije  potopljenog grčkog broda "Peltastis" zaron sa voditeljem ronjenja. Trodnevni aranžman završava povratkom u Šilo u popodnevnim satima. 

Paket aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 40 osoba. Smještaj je moguć u hotelima ili apartmanima, vođenje je moguće na hrvatskom, njemačkom, engleskom i talijanskom jeziku. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući, što znači ovisno o veličini grupe može se prilagoditi kompletan program.