Šiloturist/ Šilo & Baška

1 2 3 4 5 6 7 8

Doček Nove godine uz ispijanje šampanjca pod morem


Nakon dolaska u Šilo i smještaja, rješava se dozvola za ronjenje i ovisno o iskustvu ronioca dogovaraju se uroni na staru godinu, novu godinu i za doček Nove godine. Ronioci početnici rone na pličim pozicijama a iskusniji na dubljim pozicijama.


Svatko u svom životu pamti barem jedan nezaboravni doček Nove godine. Ukoliko ste dosad dočekali novu godinu na različitim mjestima, u principu to je uvjek bilo na kopnu, a možda čak i na moru. Ovom ponudom pruža vam se prilika dočekati Novu godinu na zasigurno posebnom mjestu gdje još nikad u to vrijeme niste bili, a to je pod morem i to uz ispijanje šampanjca pod morem.
Aranžman nudi mogućnost da u periodu od 24 sata, tri puta zaronite u more i to jednom u staroj godini, jednom na prijelazu iz stare u novu godinu i jednom u novoj godini. Ovaj doživljaj dočeka nove godine pod morem, postat će vam jedan od najdražih dočeka nove godine, kojeg ćete se uvjek rado sjećati.
Raspored sadržaja/aktivnosti izleta, ture, odnosno paket aranžmana i drugi podaci o organizaciji

Aranžman je moguće organizirati u trajanju od jednog do tri dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća:

1. dan: dolazak u popodnevnim satima u Šilo. Odlazak u ronilački centar, na dogovor i pripremu za prvi uron i rješavanje dozvola za ronjenje.
2. dan (stara godina): odlazak na prvi uron na staru godinu. Nakon prvog urona u popodnevnim satima, pauza do večernjih sati. Oko 23,30 sati na staru godinu, drugi uron koji se nastavlja sa stare u novu godinu. Nakon izrona u novoj godini, novogodišnja večera uz vatromet. 
3. dan: u kasnim jutarnjim satima prvi uron u novoj godini.

Sva ronjenja obavljaju se uz  stručno vodstvo instruktora ronjenja. Paket aranžman se može realizirati u periodu od 2-3 dana prije i poslje nove godine za grupe od 2 do 20 osoba.  Izlet  se može produžiti i do 7 dana, stime što se svaki dan može roniti na drugim pozicijama. Smještaj je moguć u hotelima ili apartmanima, a  vođenje je moguće na hrvatskom, njemačkom, engleskom i talijanskom jeziku. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući, što znači ovisno o veličini grupe može se prilagoditi kompletan program.