Šiloturist/ Šilo & Baška

1 2 3 4 5 6 7 8

Stazama zaboravljenih dijelova otoka Krka


Upoznati ćemo vas sa kamenitim stazama u brdima od kojih se pruža prekrasna panorama, šetnje uz more i kroz borove šume gdje ćete doživjeti miris Jadrana, kao i vožnja brodom gdje ćete otkriti razvedenost obale otoka.


Javlja se sve veći interes za rekreativno šetanje. Otok Krk ima uređeno i označeno više stotina kilometara staza. Ovaj aranžman nudi svakom šetaču da upozna raznolikosti pješačkih staza otoka Krka i to od jednostavnih i lakih staza, teških ali superatraktivnih staza, kao i zaboravljenih staza koje i nisu označene na postojećim mapama šetnica. Za takav avanturistički pristup šetnji i nezaboroavnom doživljaju, omogućit će vam naš stručni vodič. Šetnjom stazama zaboravljenih djelova otoka Krka, proći ćete i pored zaboravljenih i odumrlih naselja otoka Krka. U pauzi šetanja, vodimo vas na panoramski razgled dijela obale otoka Krka i to od Šila do Vrbnika. Nakon prolaska svih tih staza, poželjet ćete se opet vratiti znajući da  svakim novim korakom doživite neko novo iznenađenje.  
Raspored sadržaja/aktivnosti izleta, ture, odnosno paket aranžmana i drugi podaci o organizaciji

Aranžman je moguće organizirati u trajanju od tri do sedam  dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća:

1. dan: dolazak u Bašku ili Šilo, večera u konobi sa domaćim specijalitetima, noćenje.
2. dan: u jutarnjim satima pješačenje na brdo od kojeg se pruža prekrasna panorama na otoke Rab, Prvić, Goli i kopno. 
3. dan: odlazak vozilom do zapadnog dijela otoka Krka gdje su staze ravnije i šumovitije.
4. dan: odlazak kombijima u zapadni dio otoka Krka, gdje će svaki posjetilac kombinacijom šetnje i panoramskog razgleda obale, upoznati razvedenost neprohodnih djelova obale.

Paket aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 10 osoba.  Izlet  se može produžiti do 7 dana.  Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući, što znači ovisno o veličini grupe može se prilagoditi kompletan program.