Šiloturist/ Šilo & Baška

1 2 3 4 5 6 7 8
Nalazite se ovdje » Početna » Izleti » Skrivene ljepote otoka Krka

Skrivene ljepote otoka Krka

Atraktivan izlet koji započinje vožnjom autobusom do Rudina na sjeveroistočnom djelu otoka Krka gdje se nalazi špilja "Biserujka" jedina špilja na otoku Krku uređena za prijem gostiju.

Uz stručnu pratnju vodiča upoznaje se špiljska unutrašnjost koja oduševljava svojim ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. Nakon boravka na temperaturi od 10 do 13 stupnjeva Celzijevih, ugrijat ćemo se kupanjem u ljekovitom blatu u pješčanoj uvali Soline koje će nam pomoći kod kostobolje i ostalih reumatskih oboljenja. Nakon osvježenja u moru čeka nas iznenađenje za naša osjetila kroz degustaciju autohtonih jela i delicija u ugostiteljskom obrtu "Zora" u staroj jezgri pitomog Dobrinja. Spremni za nove doživljaje, naš izlet završavamo u akvariju Baška razgledom jedne od najvećih zbirki jadranskih školjaka i puževa u Hrvatskoj te neopisivim doživljajem životinjskog svijeta u Jadranu.

Tri odabrane aktivnosti ili atrakcije:
- razgled špilje Biserujke
- kupanje u ljekovitom blatu
- posjet akvariju Baška

Duljina trajanja:

5 sati, 1 dan

Itinerar - raspored aktivnosti:
- razgled špilje Biserujke (1)
- kupanje u ljekovitom blatu u Solinama (2)
- degustacija u ugostiteljskom obrtu "Zora" u Dobrinju (3)
- posjet akvariju Baška (4)

Period u godini u kojem se aranžman može realizirati:
aranžman se može realizirati u periodu od 01.05.-01.10.

Veličina grupe u kojoj se može realizirati aranžman:
aranžman se može realizirati na bazi najmanje 4, a najviše 50 osoba u grupi

Mimimalna cijena:

ovaj se aranžman može realizirati po cijeni već od  130 kn za agencijske goste koji koriste vlastiti autobus za izvođenje izleta ili od 210 kn za goste kojima agencija "Šiloturist" organizira autobus za izvođenje izleta

Moguće kombinacije usluga:

Ovaj se aranžman može realizirati na bazi jednodnevnog izleta ili kao paket aranžman sa 3 noćenja. Prijevoz po programu je moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili našim minibusom ili autobusom. Stručno vođenje moguće je na engleskom,njemačkom, talijanskom te češkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima.