Šiloturist/ Šilo & Baška

1 2 3 4 5 6 7 8
Nalazite se ovdje » Početna » Izleti » Neotkrivene čari Zlatnog otoka

Neotkrivene čari Zlatnog otoka


Na samo par sati vožnje iz svake veće europske metropole ili hrvatskoh gradova, nalazi se oaza mira i tišine te neotkrivenih prirodnih ljepota- otok Krk. Drevna koljevka hrvatske pismenosti pružit će vam neponovljivi doživljaj prirodnih i kulturnih blagodati. Uz poznate i posjećene lokacije, posjetit ćete neotkrivene ljepote Otoka te uživati u prazniku za sva vaša osjetila. Prepustite se stručnom vodstvu te blagodatima netaknute prirode.

PAKET ARANŽMAN - ITINERAR

3 noćenja u Baški- izlet u akvarij Baška- cjelodnevni izlet brodom na Goli Otok sa kupanjem i ručkom- izlet u špilju "Biserujku" sa kupanjem u ljekovitom blatu u Solinama i ručkom u Dobrinju- razgled Grada Krka. Ovaj atraktivan paket aranžman približit će Vam čari neotkrivenih dijelova otoka Krka ali i poznate i posjećene lokacije.

1. DAN

Dolazak u Bašku u popodnevnim satima, vlastitim prijevozom. Smještaj u moderno uređenim, novim apartmanima u Baški, neposredno uz očaravajuću dvokilometarsku plažu. Organizirani posjet akvariju Baška i razgledavanje jedne od najvećih zbirki jadranskih školjaka i puževa u Hrvatskoj te neopisivi doživljaj životinjskog svijeta u Jadranu.

Noćenje uz pogled na romantičnu Bašćansku uvalu.

2. DAN

Cjelodnevni izlet brodom na Goli Otok nekadašnju kaznionicu i zatvor političkih zatvorenika za vrijeme Jugoslavije. Osvježenje kupanjem u jednoj od prekrasnih uvala te ručak na brodu.

Noćenje.

3. DAN

Cjelodnevni izlet koji započinje vožnjom autobusom do Rudina na sjeveroistočnom djelu otoka Krka gdje se nalazi špilja "Biserujka" jedina špilja na otoku Krku uređena za prijem gostiju. Uz stručnu pratnju vodiča upoznaje se špiljska unutrašnjost koja oduševljava svojim ljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika.

Nakon boravka na temperaturi od 10 do 13 stupnjeva Celzijevih, ugrijat ćemo se kupanjem u ljekovitom blatu u pješčanoj uvali Soline koje će nam pomoći kod kostobolje i ostalih reumatskih oboljenja.

Nakon osvježenja u moru čeka nas iznenađenje za naša osjetila kroz degustaciju autohtonih jela i delicija u ugostiteljskom obrtu "Zora" u staroj jezgri pitomog Dobrinja. Popodne i predvečerje rezervirano je za šetnju i razgledavanje grada Krka sa bogatim kulturnim i arhitektonskim nasljeđem te zanimljivom povješću starom više od 3000 godina.

Noćenje.

4. DAN

Slobodno prijepodne za kupanje na atraktivnoj bašćanskoj plaži dugoj 1800 metara.
Napuštanje apartmana u popodnevnim satima i odlazak iz Baške.

Tri odabrane aktivnosti ili atrakcije:
- posjet akvariju Baška
- cjelodnevni izlet brodom na Goli Otok
- cjelodnevni izlet po otoku Krku (razgled špilje Biserujke, kupanje u ljekovitom blatu, degustacija u Dobrinju, razgledavanje Grada Krka)

Duljina trajanja:

4 dana (3 noćenja)

Itinerar - raspored aktivnosti:

1. dan- dolazak u Bašku- organizirani posjet akvariju Baška (1)
2. dan- cjelodnevni izlet brodom na Goli Otok (2)
3. dan- cjelodnevni izlet po otoku Krku (špilja "Biserujka" (3)- kupanje u ljekovitom blatu u Solinama (4)- degustacija autohtonih jela i delicija u Dobrinju (5)- razgledavanje grada Krka (6)
4. dan- kupanje u Baški (1)
Period u godini u kojem se aranžman može realizirati:
aranžman se može realizirati u periodu od 01.05.-01.10.

Veličina grupe u kojoj se može realizirati aranžman:

aranžman se može realizirati na bazi najmanje 21, a najviše 50 osoba u grupi

Mimimalna cijena:

ovaj se aranžman može realizirati po cijeni već od  1200 kn za goste koji koriste vlastiti prijevoz za dolazak u Bašku te borave u privatnom smještaju

Moguće kombinacije usluga:

Ovaj se aranžman može realizirati kao paket aranžman sa 3 noćenja. Smještaj je moguć u privatnom smještaju ili u hotelima sa 3 ili 4 zvjezdice.Prijevoz po programu je moguć našim minibusom ili autobusom. Stručno vođenje moguće je na engleskom,njemačkom, talijanskom te češkom jeziku, a na upit i na drugim jezicima.

Kontaktne informacije:
vašu konačnu ponudu zatražite na telefon/telefax:
+385 51 860 171, telefon:+385 51 864 105, putem e-mail adrese: siloturist@ri.t-com.hr