Šiloturist/ Šilo & Baška

1 2 3 4 5 6 7 8
Nalazite se ovdje » Početna » Izleti

Izleti

Ukoliko želite svoj odmor provesti aktivno te upoznati Bašku, otok Krk i njegovu okolicu, izaberite jedan od ponuđenih paketa izleta te uz pratnju vodiča aktivno provedite svoj odmor.
Dodatne informacije o paketima možete zatražiti od našeg osoblja koje vam uvijek stoji na raspolaganju!

Upoznajte floru i faunu Jadraskog mora


Jadransko more bogato je biljnim i životinjskim svijetom. Ovaj aranžman omogućuje svakom izletniku da upozna čari Jadranskog podmorja, uz pratnju stručnog vodiča i ronioca. Svakom izletniku pruža se prilika da kroz razgled akvarija sa Jadranskim ribama upozna uz pomoć stručnog vodiča pojedinačno vrste riba, kao i tajne o pojedinim ribama za koje još niste čuli. Nakon posjete akvariju, obavlja se kraći tečaj ronjenja, nakon kojeg je svaki izletnik spreman zaroniti sa bocama za ronjenje na dubinu do 10 metara i uživati u razgledu riba pod morem. Prilikom boravka pod morem svakog izletnika čeka veliko iznenađenje. Svaki izletnik koji jednom proba ovaj izlet htjeti će se ponovno vratiti i otkrivati nove pozicije sa nekim drugim morskim ribama.

Saznaj više o izletu!

Ronilačke atrakcije podmorja otoka Krka


Dio podmorja između kopna i otoka Krka, izuzetno je atraktivan za ronjenje. Ovaj aranžman omogućuje svakom roniocu da upozna različite pozicije ronjenja, uz pratnju stručnog vodiča i ronioca. Svakom roniocu koji je prošao osnovni tečaj ronjenja pruža se prilika upoznati različite atraktivne pozicije za uron na dubinama od 20 do 30 metara. Na potezu od Šila do Vrbnika, nalazi se više superatraktivnih pozicija za ronjenje, od kojih je najpoznatija potopljeni grčki brod "Peltastis". Mi vam možemo organizirati kompletan paket aranžman sa smještajem u hotelskim sobama ili apartmanima, sa prijevozom brodom do svih pozicija i organizaciju ronjenja na svim pozicijama, te najmom kompletne opreme za ronjenje, ili samo punjenja boca.

Saznaj više o izletu!

Doček Nove godine uz ispijanje šampanjca pod morem


Svatko u svom životu pamti barem jedan nezaboravni doček Nove godine. Ukoliko ste dosad dočekali novu godinu na različitim mjestima, u principu to je uvjek bilo na kopnu, a možda čak i na moru. Ovom ponudom pruža vam se prilika dočekati Novu godinu na zasigurno posebnom mjestu gdje još nikad u to vrijeme niste bili, a to je pod morem i to uz ispijanje šampanjca pod morem.
Aranžman nudi mogućnost da u periodu od 24 sata, tri puta zaronite u more i to jednom u staroj godini, jednom na prijelazu iz stare u novu godinu i jednom u novoj godini. Ovaj doživljaj dočeka nove godine pod morem, postat će vam jedan od najdražih dočeka nove godine, kojeg ćete se uvjek rado sjećati.

Saznaj više o izletu!

Stazama zaboravljenih dijelova otoka Krka


Javlja se sve veći interes za rekreativno šetanje. Otok Krk ima uređeno i označeno više stotina kilometara staza. Ovaj aranžman nudi svakom šetaču da upozna raznolikosti pješačkih staza otoka Krka i to od jednostavnih i lakih staza, teških ali superatraktivnih staza, kao i zaboravljenih staza koje i nisu označene na postojećim mapama šetnica. Za takav avanturistički pristup šetnji i nezaboroavnom doživljaju, omogućit će vam naš stručni vodič. Šetnjom stazama zaboravljenih djelova otoka Krka, proći ćete i pored zaboravljenih i odumrlih naselja otoka Krka. U pauzi šetanja, vodimo vas na panoramski razgled dijela obale otoka Krka i to od Šila do Vrbnika.

Saznaj više o izletu!

Tajne "Biserujke", "Lokvarke" i "Vrela"


Za sve one koji su zaljubljenici špilja ili za one koji žele nešto više naučiti o Kvarnerskim špiljama nudimo aranžman gdje ćete uz stručno vodstvo upoznati ljepote i tajne tri najinteresantnije špilje na području Kvarnera i Gorskog kotara. Špilja biserujka nalazi se na otoku Krku i pojedinačno je jedna od najposjećenijih u Hrvatskoj iako je dugačka samo stotinjak metara. Špilje Lokvarka i Vrelo nalaze se u Gorskom kotaru i puno su veće od špilje Biserujka. Paket aranžmanom posjetiocu se pruža prilika ne samo da upozna sve tri špilje, već i da osjeti raznolikosti krajobrazba našeg podneblja. Ciljana grupa su osim izdividualaca stručnjaci speolozi i zaljubljenici ljepota naših špilja.

Saznaj više o izletu!

Skrivene ljepote otoka Krka


Uz stručnu pratnju vodiča upoznaje se špiljska unutrašnjost koja oduševljava svojimljepotom i zanimljivošću istaloženih oblika. Nakon boravka na temperaturiod 10 do 13 stupnjeva Celzijevih, ugrijat ćemo se kupanjem u ljekovitom blatu u pješčanoj uvali Soline koje će nam pomoći kod kostobolje i ostalih reumatskih oboljenja. Nakon osvježenja u moru čeka nas iznenađenje za naša osjetila kroz degustaciju autohtonih jela i delicija u ugostiteljskom obrtu "Zora" u staroj jezgri pitomog Dobrinja. Spremni za nove doživljaje, naš izlet završavamo u akvariju Baška razgledom jedne od najvećih zbirki jadranskih školjaka i puževa u Hrvatskoj te neopisivim doživljajem životinjskog svijeta u Jadranu.

Saznaj više o izletu!

Neotkrivene čari Zlatnog otoka


Na samo par sati vožnje iz svake veće europske metropole ili hrvatskoh gradova, nalazi se oaza mira i tišine te neotkrivenih prirodnih ljepota- otok Krk. Drevna koljevka hrvatske pismenosti pružit će vam neponovljivi doživljaj prirodnih i kulturnih blagodati. Uz poznate i posjećene lokacije, posjetit ćete neotkrivene ljepote Otoka te uživati u prazniku za sva vaša osjetila. Prepustite se stručnom vodstvu te blagodatima netaknute prirode.

Saznaj više o izletu!