Šiloturist/ Šilo & Baška

1 2 3 4 5 6 7 8
Nalazite se ovdje » Početna » O nama

Turistička agencija "Šiloturist"


Putnička agencija Šiloturist osnovana je 1994. god. sa ciljem da svojim klijentima pruži usluge privatnog smještaja u mjestu Šilu i Baški. Svake smo godine uviđali potrebe naših gostiju i njima se prilagođavali tako da danas pored apartmanskog i hotelskog smještaja nudimo prijevoz minibusom i turističkim brodom, te upravljamo sa jednom od najvećih prirodnih atrakcija otoka Krka - špiljom Biserujka.

Biti će nam izuzetno drago ako odlučite da svoj godišnji odmor provedete na našem otoku Krku. Samo nekoliko sati od gradskih središta europskih metropola kriju se prekrasna mjesta otoka s dugogodišnjom turističkom tradicijom. Ovim web katalogom turistička agencija "Šiloturist" nudi Vam apartmane i sobe u privatnim kućama naših ljubaznih domaćina u Baški i Šilu.

Baška je za sve one mnogobrojne znatiželjnike koji žele provesti ugodne trenutke sunčajući se na jednoj od najljepših i najvećih (cca 2 km) šljunkovitih plaža na Jadranu. Šilo bi preporučili svima koji traže oazu mira i tišine i svoj kutak netaknute prirode.